zondag, november 05, 2006

Afscheid van een vriend ...

Geheel onverwacht is gisteravond Gerard van ons heengegaan, zonder aankondiging of waarschuwing werd het leven hem ontnomen.
In zijn laatste minuten hebben we hem nog geprobeerd bij ons te houden maar het mocht niet baten. We troosten ons dan ook in de gedachten dat hij niet heeft moeten lijden en omgeven was door zijn vrienden, en dat hij tot het laatste nog gedaan heeft wat ie altijd graag gedaan heeft, nl tafeltennis.
Door het verlies van Gerard zijn we een goede vriend en trainer kwijt, iets waardoor eenieder die hem kende van aangedaan zal zijn.
Door het voorval kwamen de oude gevoelens van het verlies van ons broer weer naarboven (nu al 9 jaar) en werd het meningeen van de aanwezigen ook wel eens teveel.
De dokter die heel snel ter plaatse was net zoals de mensen van de ambulance/mug en poitie hebben alles gedaan om alles zo goed mogelijk te doen en hebben ook alles gedaan wat ze konden om Gerard toch maar bij ons te houden, zonder resultaat maar voor die mannen toch een 10/10 omwille van hun inzet.
Aan de familie, heel veel sterkte toegewenst, onze gedachten gaan met jullie uit in deze sombere tijd.

Geen opmerkingen: