vrijdag, oktober 27, 2006

Vandaag naar het concert van Roch Voisine geweest.

Een zanger die op het podium niet telleurstelde en wist hoe hij het publiek moest aanspreken, prachtige muziek van vroeger en nu (verschillende nummers uit zijn laatste album - Sauf si l'amour) maar ook 'Helene' kwam aan de beurt (al moesten we hem er een keer of 6 voor terug op het podium halen) :)

Al bij al een prima ervaring die ik zeker niet had willen missen. Wie weet wanneer we de kans nog eens krijgen om hem in Belgie aan het werk te zien!! (ik kan alleen maar hopen dat het niet te lang duurt)

De muzikanten langs hem mochten er ook zijn, ze hebben samen met hem een prima performance gegeven wat het geheel een homogene sfeer bracht. Met een programma wat letterlijk jong en oud (een heel gemengd publiek) kon aanspreken met rustige en stevige nummers heeft ie een avondvullend programma gebracht. Mijn handen moeten nu een paar maanden rusten vooraleer ik nog zo hard kan klappen :D.

Hopelijk komt er een dvd/cd uit van zijn concertreeks in Europa en kunnen we nog nagenieten van wat we live hebben mogen beleven! (bekijk hiet tussendoor nog de DVD van het live concert 2003)

Keep up suppling us with great music Roch and hopefully untill the next time in Belgium!!!

Geen opmerkingen: